Gå till toppen

Vinnare Vårruset 3 maj i Helsingborg

04 maj 2018


Ett stort tack till alla som träffade oss igår den 3 maj på Vårruset i Helsingborg. Kvällen bjöd på ett härligt vårväder och en go stämning med 3700 deltagare. I vårt tält hade vi över 400 personer som deltog i tävlingen ”gissa vikten på väskan” och vi har nu korat en vinnare. Vi säger ett stort grattis till Petra Persson som gissade rätt på 6,3 kg och vinner 2000 kronor i presentkort från Turkietresor! Petra är meddelad personligen om vinsten.

Chartersäsongen 2018 startar nu på söndag den 6 maj då du kan åka med Detur till Kreta och måndag den 7 maj går första avgången till Antalya, Turkiet med Turkietresor. Boka din plats till solen från Ängelholm Helsingborg Airport redan nu!

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor