Gå till toppen

Flyg till Sälen med TUI

22 oktober 2020


En glädjande nyhet är att under februari kommer TUI att flyga till Sälen/Trysil från Världens bästa lilla flygplats. Det handlar om avgångar under februari och vi är en av sju flygplatser som TUI startar ett samarbete med genom att erbjuda resor till Scandinavian Mountains Airport.

TUI är långt framme i sitt hållbarhetsarbete och klimatkompenserar alla sina flygresor. Detta ser vi som mycket positivt då vi själva lägger stort fokus på vårt miljöarbete. Man har dessutom vidtagit noggranna åtgärder för att göra flygresan så trygg och säker som möjligt.

Välkomna till Världens bästa lilla flygplats TUI och alla skidsugna resenärer!

Läs pressmeddelandet från TUI här

Boka din resa här

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor