På Flygplatsen

När du passerar in genom flygplatsens dörrar blir du världens viktigaste person, för oss. Vi vill att alla våra resenärer ska känna sig som en VIP. Här kan du lämna stressen bakom dig och bara koppla av. Nu sköter vi resten. Med ett personligt bemötande och smidiga rutiner ser vi till att din resa börjar eller slutar på bästa sätt.

Medan du väntar på din avgång kan du koppla av en stund i vårt café som har öppet efter säkerhetskontrollen. Behöver du arbeta har vi gratis wifi över hela flygplatsen. Tala gärna med oss om du har frågor om hur det fungerar på flygplatsen.

Läs mer om:

Parkering

Välkommen att parkera på flygplatsen. Vi erbjuder 940 parkeringsplatser varav 650 finns inom inhägnat område. Utanför terminalen på terminalparkering 1 (P1) och direkt till vänster på terminalparkering 2 (P2) finns avgiftsfria platser för rörelsehindrade. Vi har även 20 laddplatser för elbil fördelat på P1 och P2.


Café, restaurang och taxfree

Har du lite tid över innan ditt flyg går, känner du dig hungrig eller sugen på en kopp kaffe? Då är du hjärtligt välkommen till vår café och restaurang Take Off som ni hittar efter säkerhetskontrollen. Här serveras allt från goda smörgåsar och sallader till lagad mat och goda drycker (fullständiga rättigheter).

Efter att du har passerat säkerhetskontrollen har du möjlighet att handla i vår taxfree butik med fina erbjudanden (där internationella taxfree regler gäller).

Take Off håller öppet i restaurangen efter säkerhetskontrollen vid varje avgång och öppnar i samband med att säkerhetskontrollen öppnar, 1 timme innan avgång.

Kontakt

Flygplatscafeterian ”Take Off”
Ängelholm Helsingborg Airport
262 91 Ängelholm

Tel: 0431-205 94
Mobil: 0706-091 615
Fax: 0431-205 95


Säkerhetskontrollen

Det är obligatoriskt för alla resenärer att genomgå en säkerhetskontroll. Syftet är att hitta föremål som är förbjudna att ta med ombord på planet och i så kallade behörighetsområden, områden resenärerna befinner sig i efter att gått igenom säkerhetskontrollen och före ombordstigning på planet.


Direktflyg till Sälen med BRA

Direktflyg till Sälen med BRA

Flygstart den 21 december 2023

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor

Give away till personal eller kunder?

Give away till personal eller kunder?