ALANYA- I Alanya får du det bästa av två världar. Här har turism och det lokala stadslivet blandats på ett naturligt sätt.  Orten bjuder på två fina stränder, härlig turkisk mat, shopping i moderna köpcentrum eller i traditionella basarområden.  Missa inte att besöka den 300 meter höga Alanyaklippan som ligger mellan stränderna. Här hittar ni förutom en fin medeltidsborg även en fantastisk utsikt över hela staden. Precis nedanför ligger den gamla stadsdelen och hamnen. Läs mer om Alanya och dess hotellutbud här.

SIDE- Side är barnfamiljernas paradis. Orten bjuder på två stränder där den västra är långgrund med en 4,5 km lång strandpromenad som är perfekt för en löptur på morgonen. På kvällen myllrar det av folk som promenerar eller äter på någon av restaurangerna.  Besök gärna Sides gamla stadsdel som har ett brett utbud av shopping och restauranger. I staden finns även flera ruiner från antiken som inte får missas däribland en amfiteater och lämningar från Apollons tempel. Älskar du shopping är lördagens marknad vårt bästa tips! Läs mer om Side och dess hotellutbud här.

KEMER- Kemer var från början en liten lugn fiskeby som nu växt fram till en fin semesterort. Här finns en barnvänlig sandstrand och ett fint centrum med en gågata fylld med eleganta uteserveringar och butiker. Staden är liten och charmig och ligger fint inbäddad i grönska från apelsinodlingar och pinjeklädda Taurusbergen. På kvällarna är det trevligt att strossa runt i marinan och titta på alla fina båtar och slå sig ner på något av caféerna. Kemer ligger endast 1 timme från Antalya så ett besök i storstaden är att rekommendera! Läs mer om Kemer här.

BELEK- Golf, sol och bad i första klass. Belek är ett paradis för den kräsne golfentusiasten, flera av banorna tillhöra Europas bästa. Totalt finns hela 17 golfbanor! Men Belek passar även barnfamiljer och par som efterfrågar hög komfort och utmärkt service. Belek är en välplanerad vacker och exklusiv semesterort. Önskar man storstadspuls nås Antalya lätt med buss eller taxi. Läs mer om Belek och Turkietresors golfpaket här.

ANTALYA- Antalya passar dig som vill kombinera storstadspuls med sol och bad. Staden erbjuder flera fina stränder, både sandstrand och en vit stenstrand. I den gamla stadsdelen strosar man runt på kullerstensgator som kantas av gamla fina hus med affärer och basarer att fynda i. I den nya delen av Antalya hittar man moderna köpcentrum och ett rikt och varierat nattliv. Läs mer om Antalya här.

ALL INCLUSIVE- När du bara vill koppla av under semestern i Turkiet så bokar du boende med All Inclusive; då ingår mat och dryck. Frukost, lunch, middag – och på många hotell även vissa faciliteter - ingår i resans pris. Alla äter det de vill utan att behöva tänka på notan. Gör som så många andra, boka All Inclusive till Turkiet! Prisvärt, enkelt och smidigt. Turkietresors All Inclusive hotell.

GOLF- I Belek kombinerar du golf av hög klass med sol, bad och lyxhotell. Alla hotellområden är fantastiska med all sin grönska, aktiviteter, barnvänliga omgivningar. Här kan du läsa mer om Turkietresors golfpaket.

SHOPPING - Att shoppa i Turkiet är både roligt och billigt. Shoppingutbudet är stort i de större orterna och priserna är ofta låga, här finns allt från stora gallerior till små mysiga butiker och basarer. De traditionella basarerna består av små butiker som säljer det mesta så som lampor, väskor, smycken, sjalar, kryddor och naturligtvis skor och kläder. Andra populära varor som ofta är prisvärda att köpa i Turkiet är guld, silver, skinn och orientaliska mattor.