Gå till toppen

Quicktagg i driftIdag den 14 oktober har vi installerat tre Quicktagg på flygplatsen, ytterligare ett steg mot en modernare flygplats. Vi arbetar ständigt med att du som resenär ska få en enklare och smidigare upplevelse och resa. Quicktaggen är till för dig som reser med bagage. Du checkar in hemma och printar ditt boardingkort eller så checkar du in via din mobil och har boardingkortet digitalt. När du kommer till flygplatsen scannar du QR-koden som finns på boardingkortet och bagagetaggen skrivs ut. Fäst taggen på ditt bagage som du lämnar i bagdroppen. Enkelt och smidigt. Vår personal finns nära till hands om du behöver hjälp med något. Det finns även tre incheckningsautomater som du kan checka in i och skriva ut bagagetaggar.
Välkomna till Världens bästa lilla flygplats!

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor