Gå till toppen

Resultat kundundersökning 2019

30 januari 2020
Etiketter: ,


I september 2019 genomfördes flygplatsens kundundersökning. Vi vill börja med att tacka alla som tog sig tid och genomförde undersökningen. Totalt svarade 1879 personer vilket motsvarar 35% av alla avgående resenärer i perioden. Flygplatsen får fortsatt gott betyg och många fina kommentarer om världens bästa lilla flygplats. NPS poängen slutar på 52 vilket klassas som ett mycket bra betyg. Kritik riktades mot en neddragen tidtabell för flygbussen vilket kommer förbättras redan med start den 1 februari (läs mer här). Under året kommer flygplatsen arbeta aktivt för förbättringar för dig som resenär. Hela resultatet finner du på nedan länk. Tack för att du väljer vår fina flygplats! 
Kundundersökning 2019 resultat

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor