Gå till toppen

Turkietresor utökar antalet avgångar

13 november 2018

Det är med glädje vi kan meddela att Turkietresor väljer att fortsätta flyga från Ängelholm Helsingborg Airport till Antalya för nionde året i rad. Idag har delar av nästa års program släpps och du kan redan nu säkra din plats till solen. Nytt för nästa år blir även att Turkietresor utökar antalet avgångar och för majoriteten av dessa blir avgångarna på lördagar. Att ha utresa på en lördag är efterfrågat och vi hoppas detta ska göra att fler väljer att flyga från Ängelholm.

Avgångarna blir enligt nedan:

Lördagar 27 april-31 augusti.

Måndagar 16 september – 28 oktober

Läs mer om Turkiet och boka din resa här.VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor