Gå till toppen

Vinnare Vårruset i Halmstad 8 maj

09 maj 2018


Igår var det Vårruset i Halmstad och vi var så klart på plats, för tredje året i rad! Det var en fantastisk kväll med nästan 3600 deltagare. Vi hade över 400 personer som var med och tävlade genom att ”gissa vikten på väskan” vid vårt tält. Den rätta vikten var 7,5 kg och vi vill säga ett stort tack till alla som var med och gissade! Vinsten som är 2000 kronor i presentkort från Detur gick till Monica Åberg som är meddelad personligen. Ett stort grattis till henne!

Med Detur kan du åka till Kreta direkt från Ängelholm Helsingborg Airport och nästa resa går nu på söndag 13/5 och varje kommande söndag fram till den 10 juni.

Fram till måndag 14/5 har Detur ett erbjudande där du får 1000:- i rabatt per person om du bokar CHC Galini Seawiew (ddddd) eller Selini Suites &Aquapark (dddd) med avresa 3/6 från Ängelholm. Använd bokningkod: RUSET och boka direkt här

(begränsat antal platser med reservation för slutförsäljning. Gäller endast nybokningar. Bokas senast 14/5 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

 

Här kan du läsa mer om Kreta med Detur direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

 

 

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor