Gå till toppen

2 för 1 till Kreta med Detur

19 mars 2018
Etiketter: , ,


Erbjudandet gäller till 23 mars kl.23:59

Är du sugen på att upptäcka den grekiska ön Kreta, är det en gammal favorit eller behöver du helt enkelt en välförtjänt semester?
Passa då på nu och res 2, men betala för 1. Gäller avresa direkt från Ängelholm till Kreta den 3 juni. Välj mellan att bo på lägenhetshotellet Marva eller på Creta Residence med All inclusive. Boka nu och uppge ”AGH21” vid bokning.

Rabatten gäller endast för fullt betalande vid del av standardrum/lgh 1 v. på utvalda hotell och avresa från Ängelholm 3 juni-18. Kampanjen gäller till dess att platserna är slut (begränsat antal platser), dock längst t.o.m. 23/3 kl. 23:59. Gäller endast nybokningar gjorda på detur.se. Uppge ”AGH21” vid bokning. Detur förbehåller sig rätten att korrigera bokningar som bryter mot dessa villkor, även om dessa är betalda. Vid bokning eller frågor kontakta oss på 08-723 46 00 eller info@detur.se.

 

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor