Shoppa dig till Kreta!

05 december 2017


Julshoppa på stan i Ängelholm fram till julafton och var med och tävla o en resa till Kreta från Ängelholms flygplats med Detur eller Ängelholms presentkort!

1:a pris: En resa för 4 personer med Detur från Ängelholms Flygplats 6 maj 2018, värde 24 000:-
2:a & 3:e pris Ängelholms presentkort, värde 2500:-
4-10:e pris Ängelholms presentkort, värde 1000:-

Upplägget är enkelt. Hämta en talong hos deltagande aktörer eller på Ängelholms turistcenter. Visa upp talongen när du shoppar, fikar, äter och upplever hos deltagande aktörer På Stan i Ängelholm 4-24 december och få talongen stämplad/singerad, (en gång för varje köp över 50:-).

När du samlat 9 stämplar/signaturer lämnar du in talongen på Ängelholms turistcenter samtidigt som du hämtar en ny. För att delta i tävlingen ska talongen vara inlämnad senast den 29 december och vara korrekt ifylld. Du får fylla i hur många talonger som helst och har ju då såklart större chans.

 

Tävlingen är avslutad.