Gå till toppen

Kreta 2016!

24 september 2015
Etiketter: , ,


Nu har vi fått klart med ytterligare en ny charterdestination inför nästa år. Detur, som redan flyger till Turkiet från Ängelholm 2016, ska börja med avgångar till Kreta. Inledningsvis blir det 4 avgångar under hösten som är bokningsbara redan nu!

-Det är vanligt att operatörerna börjar att prova nya destinationer i begränsad omfattning. Man tar en omfattande ekonomisk risk med nya destinationer eftersom det inte finns något underlag på hur många som vill resa just dit. Det är därför extra viktigt att regionens invånare visar lojalitet och verkligen väljer att boka sin charteresa från sin egen lokala flygplats! Då finns det också stora möjligheter att antalet avgångar kan utökas till kommande säsonger, säger flygplatsens VD Christian Ziese.

-Just därför är vi ganska kräsna med våra val av destinationer, och operatörer, så att vi hela tiden får attraktiva produkter. Kreta har varit efterfrågat länge, och med Detur som operatör blir jag överraskad om det inte blir fullbokat!

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor