Gå till toppen

Nytt parkeringssystem och flytt av hyrbilar!

25 november 2014


Från och med idag, tisdagen den 25 november, har vi ett nytt parkeringssystem med bommar på parkering 2 och 3. Med ombyggnaden vill vi skapa ett enklare och smidigare system för dig som resenär där du sitter kvar i bilen när du registrerar dig samt att du endast betalar för den faktiska tiden som du står parkerad.

Trafikflödet för parkering 2 och 3 kommer att förändras. Samtliga fordon passerar in på parkeringarna via parkering 2. Därefter kommer man kunna välja att parkera på parkering 3 genom att passera en transferbom mellan de två olika parkeringsytorna. Utfart från parkeringarna kommer att ske från parkering 3, det blir alltså ett enkelriktat flöde.

Vi har frigjort de första raderna med parkeringsplatser till vänster om infarten till parkering 2 där hyrbilarna tidigare parkerat. Den nya placeringen för hyrbilar är vid parkering 1, markerat med grönt på kartan.

Mer info hittar ni på vår hemsida

 

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor