Nyheter

Vi stödjer Rosa Bandet

04 oktober 2019
Etiketter:

I vanlig ordning stödjer Ängelholm Helsingborg Airport Rosa Bandet genom att köpa in band till alla våra anställda. Vår personal bär stolt bandet under oktober månad. Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober varje år med syftet att samla in pengar till forskning, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Tillsammans mot cancer!Läs mer här

Event på Rögle

04 oktober 2019

Igår var flygplatsen på plats när Rögle vann mot Luleå med 3-2. Båda lagen bjöd på en riktigt spännande match som avgjordes i förlängning. I vår monter tävlade 323 personer i att gissa rätt längd på skidan där priset var 2 flygbiljetter t/r på vinterns nya linje till Sälen/Trysil med BRA. Skidan var 175 cm lång och flera hade gissat rätt. Efter lottning utsågs Lasse Palett till vinnare. Grattis och trevlig resa önskar Ängelholm Helsingborg Airport.

Sugen på att välja den korta vägen till fjällen i år? Sök din resa här:Läs mer här

Vad tycker du om flygplatsen?

19 september 2019
Etiketter:

Med start den 22 september t.o.m den 29 september genomför vi årets kundundersökning. Alla avresande resenärer får möjligheten att hjälpa oss att bli en bättre flygplats genom att svara på en kort undersökning som tar ca 3 min. Flygplatsens mål är att vara Sveriges mest problemfria och personliga flygplats och vi behöver därför våra resenärers bild av flygplatsen.

Reser du inte under just denna perioden har du möjlighet att fylla i undersökningen på nedan länk. När du genomför kundundersökningen är det bra om du relaterar till din senaste resa från flygplatsen.

Vi är mycket tacksamma om du tar dig tid att fylla i. Undersökningen tar ca. 3 minuter.

Undersökningen är tillgänglig t.o.m. den 29 september.

 

 

 Läs mer härHÅLL ER KONFERENS HOS OSS

Två fullt utrustade konferensrum till ert förfogande

VÅRA DESTINATIONER

6 resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor