Nyheter

Fler parkeringsplatser

20 november 2018
Taggar:

Sedan någon vecka tillbaka erbjuder vi cirka 100 nya parkeringsplatser. Under flera år har våra resenärer efterfrågat fler parkeringar nära terminalen och nu erbjuder vi nya parkeringsplatser på 1:ans parkering och 2:ans parkering. Vi hoppas detta ska bidra till en smidigare resa där det är enkelt att hitta en parkeringsplats nära terminalen. På nedan bild är våra nya parkeringsplatser inringade i rött. Mer information om våra olika parkeringar hittar du här.

 

 Läs mer här

Ny energisnål belysning

15 november 2018

Under förra veckan har all belysning på parkering 2 och parkering 3 bytts ut till LED lampor. Totalt rör det sig om 55 armaturer som bytts. LED lamporna beräknas sänka parkeringens elförbrukning med 60%. Varje år arbetar flygplatsen mot flera miljömål för att minska vår påverkan på miljön. Under 2018 var byte av belysning ett av våra mål. Läs mer om hur vi arbetar med miljön här.

 

 Läs mer här

Turkietresor utökar antalet avgångar

13 november 2018

Det är med glädje vi kan meddela att Turkietresor väljer att fortsätta flyga från Ängelholm Helsingborg Airport till Antalya för nionde året i rad. Idag har delar av nästa års program släpps och du kan redan nu säkra din plats till solen. Nytt för nästa år blir även att Turkietresor utökar antalet avgångar och för majoriteten av dessa blir avgångarna på lördagar. Att ha utresa på en lördag är efterfrågat och vi hoppas detta ska göra att fler väljer att flyga från Ängelholm.

Avgångarna blir enligt nedan:

Lördagar 27 april-31 augusti.

Måndagar 16 september – 28 oktober

Läs mer om Turkiet och boka din resa här.Läs mer härHÅLL ER KONFERENS HOS OSS

Tre fullt utrustade konferensrum till ert förfogande

VÅRA DESTINATIONER

7 resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor