Tips Paris

Passa också på att vila fötterna på ett trottoarkafé efter en dag längs Seine och dess sevärdheter – den perfekta Parisupplevelsen kombinerar lugn och ro med aktiviteter och tillräckligt med tid för både god mat och utställningarna på Louvren. Besök Notre Dame, gå på jakt efter fynd på Marché aux Puces de Montreuil och Marché Biologique Raspail och toppa med en föreställning på Moulin Rouge. Läs mer och boka.

 

Paris förföriska charm är legendarisk och av goda skäl. Inbjudande trottoarkaféer, glänsande butiker, museer av världsklass och fantastiska restauranger gör Paris till urtypen av städer - vacker, modig, självsäker och inspirerande. Triumfbågen, Champs-Elysées, Montmatre, Sacre Ceur, Eiffeltornet, Louvren - listan kan göras lång på det du måste se. Läs mer och boka.

 

Att resa från Ängelholm Helsingborg Airport är smidigt och enkelt. Du parkerar ett tiotal meter från flygplatsen och från incheckningen till gate är det endast 27 fotsteg. Innan avgång hinner du med en trevlig fika i vårt café med fullständiga rättigheter.  Efter 1h och 55 min landar du på Charles de Gaulle-flygplatsen i Paris och en stad full med upplevelser, sevärdheter och restauranger i världsklass väntas på att upptäckas. Bon voyage! Läs mer och boka.