Gå till toppen

Kortegeövning på flygplatsen

07 oktober 2020


Torsdagen den 8 oktober kommer det att röra sig en hel del poliser på flygplatsområdet under eftermiddagen. Det är MC Polisen som kommer att genomföra en kortegeövning på Ängelholm Helsingborg Airport, i centrala Helsingborg och även på E 6 mellan Ängelholm och Helsingborg.

Kortegeövningen är ett slutprov för polisens mc-förare. Mc-förarna kommer från hela landet och har under flera veckor genomfört sin utbildning i främst nordvästra Skåne vilken nu närmar sig slutet. Samtliga polisekipage är fullt utrustade.

(Information från Polisen nordvästra Skånes facebooksida 7/10 -21)

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor