Gå till toppen

Ängelholms Flygplats VD lämnar sitt uppdrag maj 2021

14 september 2020


Christian Ziese som har varit VD i Ängelholms Flygplats AB sedan april 2013 har idag informerat både personal och styrelse att han av familjeskäl slutar som VD i maj 2021.

-Det är med blandade känslor jag har meddelat mitt beslut, säger Christian Ziese. Jag lämnar en fantastisk arbetsplats med mycket kompetenta medarbetare. Samtidigt känner jag både stolthet och glädje över att ha kunnat bidra till en lösning för flygplatsens framtid.

Flygplatsstyrelsens nytillträdde ordförande, Anders Williamsson betonar att beslutet om avgång helt och hållet är Christian Zieses eget och har fattats efter mycket moget övervägande.

-Jag beklagar att Christian Ziese kommer att lämna som VD , men jag har samtidigt stor respekt för de skäl som Christian baserar sitt beslut på. Familjen kommer alltid först.

-Christian har gjort ett fantastiskt jobb som VD för Ängelholms Flygplats AB. Flygplatsen är idag en av Sveriges mest moderna flygplatser med en hållbarhetsstrategi som bland annat kommer att göra själva flygplatsen klimatneutral 2022, säger Anders Williamsson.

Christian fortsätter som VD fram till maj 2021. Rekrytering av ersättare kommer att inledas inom kort.

 

För mer information kontakta Christian Ziese 0708-687060

För mer information kontakta Anders Williamsson 0708-721865

 

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor