Gå till toppen

Flygtrafik igen från den 15 juni på Ängelholm Helsingborg Airport

02 juni 2020


Nu står det klart att från den 15 juni öppnar flygtrafiken upp igen från Ängelholm Helsingborg Airport. SAS meddelade i förra veckan att de återupptar sin trafik till Arlanda med start den 15 juni. Igår (1/6) fick vi ännu en positiv nyhet och beskedet om att Amapola i samarbete med BRA startar trafiken mellan Ängelholm och Bromma den 15 juni.

-Trafiken blir i ganska begränsad omfattning, men det går att dagligen (förutom lördagar) ta sig upp och ner till Stockholm med flyg.
Detta är ett tydligt bevis på att flygbolagen ser vår flygplats som en värdefull samarbetspartner och vår region som ett viktigt upptagningsområde, säger Christian Ziese, VD Ängelholm Helsingborg Airport.

Boka din biljett med SAS här

Boka din biljett med Amapola/BRA här

BRAs rekonstruktion går vidare och man hoppas att kunna dra igång sin verksamhet igen efter sommaren, till en början i mindre omfattning än tidigare. BRA kommer trots detta att vara en del i det svenska inrikesflyget även under sommaren då man ska hjälpa Amapola Flyg att förmedla flygbiljetter främst till BRA-kunder till Stockholm Bromma enligt ett pressmeddelande. Trafikstart är den 15 juni och trafiken kommer att pågå till den 9 augusti, vilket öppnar för att BRA själva kan komma starta upp sin verksamhet den 10 augusti.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor