Gå till toppen

P4 Kristianstad intervjuar Christian om flygplatsens framtid

09 mars 2020

Den 3 mars 2020 intervjuades Christian Ziese, VD Ängelholms flygplats AB av radio P4 Kristianstad om flygplatsens kritiska läge. Har du inte hört intervjun kan du lyssna på nedan länk. Inslaget kommer 1h och 12 min in i programmet.

Christian tar bland annat upp vikten av att öka efterfrågan på biobränsle i Sverige. Här kan vi alla bidra genom att välja till biobränsle på vår flygbiljett. Både SAS och BRA erbjuder möjligheten i samband med bokning av flygbiljett.

Avslutningsvis nämner Christian flygplatsens betydelse för regionen, där en WSP rapport tidigare visat att flygplatsen genererar över 6000 arbetstillfällen i vår region. Vi ska inte flyga mindre men vi ska göra det bättre.

Lyssna på hela intervjun här nedan.Intervju P4 Kristianstad

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor