Gå till toppen

Via Bromma till Riga, Tallin, Helsingfors och Oslo

25 februari 2020
Etiketter: , , ,

Med start den 30 mars blir det möjligt att resa med BRA från Ängelholm till Riga, Tallin, Oslo och Helsingfors via Bromma. Med den generösa tidtabell BRA erbjuder från Ängelholm innebär det oftast en kort och smidig mellanlandning på cirka 30 minuter på Bromma flygplats. Restiden blir betydligt kortare om man räknar in tid för transport till flygplatsen jämfört med Köpenhamns flygplats. Utöver kortare restid erbjuder vi som vanligt en smidig start på resan med parkering nära terminal och korta eller inga köer alls i vår säkerhetskontroll. Just nu firar även BRA 4 år med fina erbjudanden med flygbiljetter från 444:- inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter. Boka senast den 1 mars 2020 och res i perioden 20 mars – 20 september.Sök resa här

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor