Gå till toppen

Flygplatstekniker – årets elever

11 december 2019
Etiketter:


Årets elever på utbildningen Flygplatstekniker är på plats på flygplatsen för praktik och teori. Utbildningen är en gymnasial utbildning i samarbete med Tegelbruksskolan i Klippan och inriktningen är en praktisk inriktning som väljs inför tredje året på fordons och transportprogrammet. Eleverna är vid avslutad utbildning redo för anställning på någon av landets flygplatser. På bilden ser vi: Övre raden från vänster, Nikolaj, Henrik (lärare från flygplatsen) och Alexander. Nedre raden från vänster, Simon, Alma, Dominik, Filip och Jakob.

Läs mer om utbildningen här.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor