Gå till toppen

Skidans längd från tävlingen på Maxi 28/11-2019

02 december 2019
Etiketter: ,


I torsdags den 28 november var flygplatsen på Maxi i Ängelholm. Många besökte vår monter och tävlade om 2 flygbiljetter t/r till nya flygplatsen Sälen/Trysil med BRA. För att tävla gällde det att gissa skidans längd som var 165 cm lång. Totalt gissade 21 personer rätt och efter lottning säger vi grattis till Britt som blev den lycklige vinnaren. Lottdragningen finns att se på flygplatsens instagram @angelholmhelsingborgairport.

Den 22 december är det premiär för BRAs nya linje till Scandinavian Mountains Airport. Linjen kommer trafikeras varje torsdag och söndag hela vintern. Från flygplatsen är det endast 10 minuter till närmsta liftområde och du når enkelt alla orter i Sälen och Trysil. Vill du ta den snabbaste vägen till fjällen i år på 1 h och 20 min ska du läsa mer här

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor