Gå till toppen

Vad tycker du om flygplatsen?

19 september 2019
Etiketter:

Med start den 22 september t.o.m den 29 september genomför vi årets kundundersökning. Alla avresande resenärer får möjligheten att hjälpa oss att bli en bättre flygplats genom att svara på en kort undersökning som tar ca 3 min. Flygplatsens mål är att vara Sveriges mest problemfria och personliga flygplats och vi behöver därför våra resenärers bild av flygplatsen.

Reser du inte under just denna perioden har du möjlighet att fylla i undersökningen på nedan länk. När du genomför kundundersökningen är det bra om du relaterar till din senaste resa från flygplatsen.

Vi är mycket tacksamma om du tar dig tid att fylla i. Undersökningen tar ca. 3 minuter.

Undersökningen är tillgänglig t.o.m. den 29 september.

 

 

 VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor