Gå till toppen

Nya incheckningsautomater

01 augusti 2019
Etiketter:


Under gårdagen den 31 juli 2019 installerades tre nya incheckningsautomater på Ängelholm Helsingborg Airport. Automaterna är tillgängliga för resenärer som reser med BRA och SAS. Vi arbetar ständigt för att förenkla och förbättra för dig som resenär på flygplatsen och det är glädjande att nu även resenärer med BRA kan ta del av en smidig automatcheckin och vår bagdrop som installerades i december 2018. Som vanligt finns vår duktiga personal på plats och är behjälplig. Detta blir för flygplasten ytterligare ett steg mot en modernare flygplats. Välkommen till världens bästa lilla flygplats!

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor