Gå till toppen

Paris direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

08 mars 2019
Etiketter:


I höst kan vi erbjuda weekendresa till Paris direkt från Ängelholm Helsingborg Airport, närmre bestämt den 25 till den 28 oktober 2019.

– Vi på Ängelholm Helsingborg Airport är väldigt glada och stolta att kunna presentera samarbetet med goTO Nordics och att vi får möjlighet att erbjuda direktflyg till metropolen Paris. Vi vet att det finns en stor efterfrågan att resa från sin lokala flygplats då det är enkelt, nära och smidigt. Det känns därför fantastiskt att kunna erbjuda denna unika möjlighet till boende i vår region. Resan till Paris är starten på samarbetet där vi framöver vill kunna erbjuda fler intressanta resmål från vår flygplats, säger Theresia Lindkvist, marknadschef på Ängelholm Helsingborg Airport.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken. Flygningen till Paris sker med en Boeing 737-800 med 189 säten under en weekend den 25-28 oktober 2019. Flyget lämnar Ängelholm på kvällen fredagen den 25 oktober och flyger tillbaka på kvällen måndagen den 28 oktober vilket innebär tre hela dagar för resenärerna i Paris.

– Ängelholm Helsingborg Airport blir vår fjärde avreseort i Sverige och vi är särskilt glada att vi har möjligheten att erbjuda Paris, som kanske är världens mest populära stad att besöka. Våra charterflygningar från såväl Kalmar som Karlstad till Paris är en succé och har bokat väldigt bra.
Vi är givetvis mycket glada för det positiva mottagandet vilket ger oss förhoppningar att också Skåne och södra Halland ska se fördelen med direktflyg till intressanta weekenddestinationer. Vi ser en tillväxtpotential med intressanta veckoslutsdestinationer från Ängelholm Helsingborg Airport och vi vet att flygplatsen är en mycket proaktiv samarbetspartner. Vi hoppas därför att mottagandet kan leda till lanseringen av ytterligare resor så att vi kan stärka vår närvaro ytterligare, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

För mer information och boka se
https://www.gotonordics.com/hostweekend-i-paris

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor