Gå till toppen

Resor till Turkiet ökar med 44%

06 februari 2019

I ett pressmeddelande från Elin Lindström, säljchef Ticket Ängelholm över populära resmål i regionen kan vi läsa: ”En annan trend är att Turkiet är på väg tillbaka, efter att bokningarna blivit färre till följd av politisk orolighet. Nu har bokningarna till landet ökat med 44 procent.”

Under 2019 har Turkietresor valt att utöka sina avgångar till Turkiet från 2018 års avgångar under vår och höst till att erbjuda charter under hela säsongen men start den 27 april till den 28 oktober från Ängelholm Helsingborg Airport. Vi hoppas att många resenärer tar tillfället i akt och upplever hur smidigt det är att åka charter från Ängelholm Helsingborg Airport.

Turkiet erbjuder förutom fina stränder med massa sol och bad även shopping i det oändliga, kultur, golf, vandring och mycket mer. Turkietresor har även ett brett utbud av olika hotellkoncept exempelvis hotell för vuxna, All Inclusive, Aqua Splash och golfpaket.

Läs mer och hitta din resa på Turkietresors sida här.VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor