Gå till toppen

Kundundersökning 2017

06 november 2017
Etiketter:


Varje år genomför vi en kundundersökning på Ängelholm Helsingborg Airport. Här får du möjlighet att berätta dina åsikter om flygplatsen och våra samarbetspartners, vad du tycker är bra och vad vi eventuellt behöver utveckla för att bli ännu bättre. Dina svar är viktiga för oss och för vårt arbete med att fortsatt vara den enkla, smidiga och personliga flygplats som gör oss till ”Världens bästa lilla flygplats”.

Undersökningen tar ungefär 3 minuter att göra.

Klicka här för att göra kundundersökningen

Tack för din medverkan!
Christian Ziese, VD
Ängelholm Helsingborg Airport

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor