Gå till toppen

Fler laddstolpar på flygplatsen

30 juni 2017


Ängelholm Helsingborg Airport fortsätter att medverka i omställningen till miljövänligare fordon och erbjuder våra kunder fler laddplatser vid flygplatsen. Utbyggnaden är andra etappen, där vi går från 8 till 20 tillgängliga laddplatser är nu klar. Vi ser att våra laddplatser används frekvent av våra kunder, och vill fortsatt möta kundens behov genom denna utökning säger Ulf Svensson, Flygplatschef vid Ängelholm Helsingborg Airport.

Samtliga laddstationer ingår i CLEVERs publika laddnätverk och fungerar för alla elbilar och laddhybrider. Dessa finns på både terminalparkering 1 och 2 och du som kund behöver ett laddkort från CLEVER för att kunna ladda på laddstationerna. Laddkort finns att köpa i informationsdisken på flygplatsen och går även att beställa på clever.nu

Alla laddstationer i CLEVERs publika laddnätverk finns tillgängliga i CLEVERs app. Här finns även information om laddstationen är ledig, vilka typer av uttag den har samt aktuell driftinformation.

Våra 20 laddplatser gör flygplatsen till en av de största anläggningarna i CLEVERs publika laddnätverk.

Välkommen till Ängelholm Helsingborg Airport med elbil.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor