Gå till toppen

Flygskatt skapar flygplatsdöd

28 juni 2017


Hur kommer egentligen en flygskatt påverka Sverige och dess tillgänglighet? I en ny rapport framtagen av Stockholms Handelskammare menar man på att flygskatten riskerar att sju svenska flygplatser kommer läggas ned. Vidare pekar rapporten på att svensk konkurrenskraft kommer försämras och att klyftan mellan stad och land kommer öka. Utöver detta får flygskatten liten effekt på utsläppen. Hela rapporten och en intressant artikel hittar du här.

Vill du göra din röst hörd mot flygskatten? Klicka in på sidan http://ettslagiluften.nu och skriv på att du är för ett hållbart flyg men mot en skatt som bara är ett slag i luften för miljön och som begränsar Sveriges tillgänglighet.

 

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor