Gå till toppen

Premiär med SAS nya A320neo

10 mars 2017
Etiketter: ,


Under fredagseftermiddagen landade en av SAS nya Airbus A320neo på Ängelholm Helsingborg Airport. Just detta flygplan med namnet Torarve Viking har varit i bruk 1 vecka. Ankommande resenärer gav flygplanet högsta betyg på både komfort och hur tyst den är. Modellen har bland annat en minskad bränsleförbrukning på 15%, minskad bullernivå med 50% och marknadens snabbaste wifi. Modellen kommer användas på SAS kort och medeldistansflotta. Vi ser fram emot att åter se denna fina flygplanstyp på vår flygplats! PS. på vår Facebooksida hittar du fler bilder på flygplanet.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor