Gå till toppen

Öppet hus den 24 februari 2016

01 februari 2016
Etiketter:


Välkomna till flygplatsen på öppet hus onsdagen den 24 februari 2016 mellan kl. 10.00 -14.00. Tag chansen att följa med bakom kulisserna och se hur vi arbetar på flygplatsen. Alla erbjuds att följa med på en rundvandring där det bland annat ges möjlighet att se flygplan och följa en väskas väg från incheckning till flygplanets lastutrymme. Anmäl er till rundvandringen i informationsdisken på flygplatsen. Dessutom visar vi många av våra olika fordon som exempelvis brandbilar, insatsledarbil och trappbilar.

En massa annat kul händer också. Varmt välkomna!

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor