Gå till toppen

Vi moderniserar vårt parkeringssystem

02 oktober 2014


De automater som under många år funnits på parkering 1, 2 och 3 kommer att ersättas med ny betalautomat för parkering 1. För parkering 2 och 3 kommer ett bomsystem att ersätta dagens automater. Detta innebär även att vi inte längre tar mynt som betalningsmedel.

Syftet med ombyggnaden är att skapa ett smidigare system för dig som kund och samtidigt modernisera flygplatsens parkeringslösning. Väljer du som kund att parkera på parkering 2 eller 3 så kommer du att kunna sitta kvar i bilen när du registrerar din parkering. Har du årskort och därmed registerat dig hos oss blir det ännu enklare, då känner systemet igen ditt registreringsnummer och bommen öppnas automatiskt, bara att köra in och ut. Enklare kan det inte bli! Du kommer även att kunna betala din parkering i ankomsthallen när du väntar på din väska.

Trafikflödet för parkering 2 och 3 kommer att förändras. Samtliga fordon passerar in på parkeringarna via parkering 2. Därefter kommer man kunna välja att parkera på parkering 3 genom att passera en transferbom mellan de två olika parkeringsytorna. Utfart från parkeringarna kommer att ske från parkering 3, det blir alltså ett enkelriktat flöde.

Driftstart för det nya parkeringssystemed planeras till 2014-11-25.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor