Gå till toppen

Två nya resmål från Ängelholm Helsingborg Airport

23 maj 2014


Nu kan vi stolt presentera två nya resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport. Med Detur kan man, förutom till Antalya varje fredag, även åka till Bodrum och Marmaris under höstlovet. Avresedatum är lördagen den 25/10 och redan nu går det att boka på www.detur.se

Ett hett tips är att passa på att besöka de grekiska öarna Kos och Rhodos när ni är här. Från Marmaris är det 1 timme till Rhodos och från Bodrum är det bara 20 min till Kos. Så lite skämtsamt kan man säga att vi har 4 nya resmål direkt från Ängelholm!

Bodrum – Turkiets St Tropez
Ligger ca en halvtimme från flygplatsen och centrum av staden kallas för Bodrum. Här kan ni njuta av fantastiska middagar på någon av restaurangerna i den vackra marinan med utsikt över det stora S:t Petersslottet. På promenadavstånd från marinan kan man även uppleva den kända veckobasaren som hålls på tisdagar och fredagar i närheten av busstationen. Hela Bodrum är som en liten pittoresk by, perfekt för romantiska kvällspromenader i den vackra solnedgången för er som njuter av att uppleva det vackra i livet.

Marmaris – Turkiets pärla
Vid den Egeiska kusten, ca två timmar från flygplatsen, ligger den vackra hamnstaden Marmaris med sin idylliska skärgård och turkosblå hav, nära den grekiska övärlden. Marmaris har, trots att turismen ökat i antal, lyckats behålla sin turkiska atmosfär. Här trivs både barnfamiljer och de som gärna vill ha nattliv med barer och diskotek.
Den vackra strandpromenaden som sträcker sig hela vägen mot Icmeler bjuder på ett stort utbud av restauranger, caféer och barer. Här kan man både flanera eller sätta sig och betrakta folklivet.

Mer info och för att boka gå in på www.detur.se

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor