Gå till toppen

Nyinvigning av flygplatsen 29 april 2014

30 april 2014


Ett hundratal speciellt inbjudna gäster av regionens politiker, näringsliv och samarbetsparter välkomnades till invigningen som hölls under gårdagen. Gästerna bjöds på mat från cafeterian Take Off samt kaffe och en för dagen speciellt framtagen kaka med flygplatsens logga på. Vi fick även lyssna på vackra toner från musikern Martin Nilsson.

Flygplatsens styrelseordförande Göte Brännvall höll ett välkomnande tal följt av vår VD Christian Ziese. Därefter tog Robin Holmberg, Ängelholms kommunalråd vid och poängterade flygplatsens betydelse för regionen.

Vi vill tacka alla som uppmärksammade oss under invigningen med gratulationer, blommor och blomsterbud.

Nedan bjuder vi på lite mingelbilder från gårdagen (Fler bilder finns på vår Facebook sida ”Ängelholm Helsingborg Airport”).

Välkomna till vår nya fina flygplats!

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor