Gå till toppen

Öppet hus på flygplatsen

21 januari 2014


Välkomna till flygplatsen på öppet hus lördagen den 22 februari mellan kl 12.00 -15.00. Ta chansen och följ med bakom kulisserna och se hur vi arbetar på flygplatsen. Alla barn och ungdomar (vuxna i mån av plats) erbjuds att följa med på en rundvandring där det bland annat ges möjlighet att titta in i ett flygplan och följa en väskas väg från incheckning till flygplanets lastutrymme.  Anmäl er till rundvandringen i informationsdisken på flygplatsen.

En massa annat kul händer också! Provsitt våra brandbilar och se andra spännande fordon som vi använder på flygplatsen och mycket mer.

Varmt välkomna!

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor