Gå till toppen

Turkietresor direkt från Ängelholm även 2014!

14 oktober 2013


Nu är det klart att även Turkietresor kommer att fortsätta under 2014 med direktcharter från Ängelholm till Turkiet, Antalya! Vi på Ängelholm Helsingborg Airport är väldigt glada att samarbetet fortsätter och det är nu fjärde säsongen som man kan resa direkt från Ängelholm.

Avresedagar kommer att vara måndagar och första avgången är redan den 14 april, vilket är ett par veckor tidigare än årets säsong startade, och sista ankomsten är så sent som den 3 november. Det är både roligt och viktigt för oss som flygplats att man från Turkietresor väljer att utöka säsongen för att kunna tillgodose behovet och intresset från resenärerna i regionen med närheten och enkelheten att kunna ta sig ut i världen från Ängelholm.

Redan nu är det möjligt att boka och det gör man på Turkietresor.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor