Gå till toppen

Avtackning för Rose-Marie Östberg

27 mars 2013


När vi tog över flygplatsen den 1 april 2011 var vi, styrelsen och Rose-Marie, överens om att hon skulle vara med och driva den fortsatta utvecklingen av flygplatsen under två år. Tiden går fort och Rose-Marie kommer nu att fortsätta som senior adviser och styrelseledarmot i bolaget.

Den 19 mars hölls en avtackning för 150 personer i ankomsthallen där det bjöds på mat, mingel och musik.

– Det har varit 12 underbara år. Där vi gått från militär/civil flygplats till civil och till helt privatägd. Från en operatör med en destination till flera operatörer med 7-8 destinationer. Den här resan har varit möjlig tack vare duktiga medarbetare, engagerade ägare, entusiastiska kunder, resenärer, samarbetspartners och hyresgäster.

Hälsningar
Rose-Marie

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor