Gå till toppen

Resenärerna ger Ängelholm Helsingborg Airport fortsatt högt betyg

13 mars 2013

Ängelholm Helsingborg Airport får fortsatt högt betyg av sina resenärer i flygplatsens årliga kundenkät. Bemötande, snabbhet och enkelhet är det som resenärerna uppskattar mest.Som ett led i flygplatsens kvalitetsarbete genomför Ängelholm Helsingborg Airport årligen en enkät bland resenärerna. I den senaste enkäten får flygplatsen fortsatt högt betyg. Bemötande, snabbhet och enkelhet är faktorer som resenärerna särskilt uppskattar och som flera år i rad fått höga betyg.

– Vi är mycket glada och stolta över de fina omdömen som vi fått från våra resenärer. Konkurrensen i vår bransch är hård och vi måste ständigt vara på tårna för att höja kvaliteten och möta våra resenärers ökande krav, säger Rose-Marie Östberg, flygplatsens VD.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor