Gå till toppen

Vår 400 000 passagerare välkomnades fredag 21 december

21 december 2012


I em kunde flygplatsen utse sin 400.000:e resenär för 2012 ! Det blev Charlie Lindberg, som är en pendlare hos SAS och flyger varje vecka. Han uppvaktades med orkidé och chokladask av flygplatsens VD Rose-Marie Östberg
Vår resenär blev stolt och glad att han blev utsedd till den 400 000:e passageraren. Charlie är mycket nöjd med flygplatsen och tycker att det fungerar väldigt smidigt! Han har rest från flygplatsen i många år.
Vi vill tacka alla våra fantastiska resenärer, flygbolag, samarbetspartners, medarbetare och alla som arbetar på flygplatsen för att vi nu passerat 400 000 årsresenärer, säger en glad och stolt VD Rose-Marie Östberg

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor