Gå till toppen

Ryanair börjar flyga fr Ängelholm Helsingborg Airport

12 december 2012


Vi är mycket glada att få presentera Ryanair, som vårt nya flygbolag, som ska trafikera Ängelholm Helsingborg Airport – Alicante, två ggr i veckan, onsdagar och söndagar med start 3 april 2013! Att få ett lågprisbolag att operera på flygplatsen har varit en strategisk inriktning hos flygplatsledningen.

Det stärker regionens attraktionskraft. Ryanairs koncept skapar nya möjligheter att resa för regionens invånare. Vår målsättning är att få fler destinationer för att få hit utländska turister, vilket stärker det nordvästskånska näringslivet, säger flygplatsens VD Rose-Marie Östberg.

-Ryanair är glada att tillkännage sin tionde svenska flygplats i Ängelholm. Den nya linjen från Ängelholm Helsingborg Airport till Alicante startar den 3 april2013 med två avgångar i veckan, onsdagar och söndagar. Med denna nya linje räknar Ryanair att transportera upp till 30000 passagerare per år och upprätthålla 30 jobb inom turistnäringen i Ängelholm Helsingborgs regionen. Biljetter till den nya destinationen kommer att kunna köpas via www.ryanair.com från och med imorgon den 13 december och vi uppmanar alla människor från Ängelholm och Helsingborg att boka sina lågprisbiljeter för sommaren 2013 snarast, säger Ryanairs försäljnings –och marknadsansvarig Norden Elina Hakkarainen.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor