Gå till toppen

Turkietresor satsar ännu mer på Nordvästra Skåne.

27 november 2011

Turkietresors hela charterutbud för säsongen 2012 ligger upp till försäljning.För att bemöta efterfrågan på påskresor och inte minst golfintresserade har vi förlängt säsongen ytterligare och första avresan går nu redan 31 mars 2012. Vår fina katalog ligger nu hos hushållen i Nordvästra Skåne berättar Marie Andersson, Sverigechef Turkietresor.

Våra familjekoncept har förstärkts ytterligare och vi har många härliga nyheter för familjen, den lilla såväl som den stora. Vi har även flera All inclusivehotell i programmet för att möta efterfrågan för detta bekväma resande utan plånbok.

Vi erbjuder även en rad specialprodukter för resenären som vill ha en sund semester med aktiviteter och träning. Turkietresor är ledande på vandringar i natursköna omgivningar och har ett brett spektrum av spaupplevelser, golfsemester, ridning, båtturer i skärgården med mera.

Vi byter även flygleverantör och kommer att använda oss av det turkiska flygbolaget Sun Express, på avgångarna från Ängelholm Helsingborg Airport, säger Marie Andersson.

VÅRA DESTINATIONER

VÅRA DESTINATIONER

Flera resmål direkt från Ängelholm Helsingborg Airport

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor