Gå till toppen

Rundvandring

Vill du veta mer om flygplatsens historia och dess verksamheter? Vad händer egentligen från incheckning tills planet lyfter? På Ängelholm Helsingborg Airport får du en personlig visning där någon av våra kunniga medarbetare visar och berättar om vår verksamhet samt hur det är att arbeta på en flygplats.

Visningen ger dig en inblick i hur det går till vid incheckning, i säkerhetskontroll, på området efter säkerhetskontrollen och bagagehantering. Du får veta mer om arbetet kring flygmaskinen och vi visar upp delar av våra fordon såsom trappbilar och brandbilar.

Är ni en skolklass, förening eller vill ditt företag komma hit? Vi skräddarsyr en visning som passar just er grupp och vi räknar med att den tar ca 1 timme. Vill du boka visning eller veta mer kontakta oss via mail på passagerarservice@aghairport.se eller ring 0431-484513

Prislista: Guidad visning, minimum 15 personer – 150:- ex moms*. För mindre grupper kontakta oss för offert.

* 25 procent moms tillkommer.

Sommarrundvandring

Efter förra årets succé kommer vi även i år att erbjuda sommarrundvandringar på flygplatsen. Vid fyra tillfällen öppnar vi upp flygplatsen för allmänheten och erbjuder en rundvandring bakom kulisserna. Varje tillfälle har ett begränsat antal platser och förbokning är ett krav. Rundvandringen som tar ca 1 h avslutas med att vi bjuder på fika på flygplatsen.

Datum för sommarrundvandring:
onsdag 21 juni
onsdag 28 juni
onsdag 12 juli
onsdag 19 juli

Samling 10:15 vid huvudentrén , rundvandringen startar 10:30.

Pris: 100 kr/vuxen, 50 kr/barn (barn under 2 år följer med gratis)

Boka via info@aghairport.se senast kl. 16.00 dagen innan rundvandringen. Vi behöver för och efternamn på alla som ska vara med på rundvandringen så vi kan förbereda med besöksbrickor åt er.

För frågor kontakta oss via info@aghairport.se eller på telefon 0431-48 45 13.

 

Direktflyg till Sälen med BRA

Direktflyg till Sälen med BRA

Avgångar 22 december till 23 mars 2023

REKLAMYTOR

REKLAMYTOR

Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av reklamytor

Give away till personal eller kunder?

Give away till personal eller kunder?