+4°C5 m/s
Hem / På flygplatsen / Konferens & arrangemang
Konferens & arrangemang

Konferens på flygplatsen i Ängelholm

Starta ditt möte redan på Ängelholm Helsingborg Airport. Vi har två konferensrum, grupprum och en lounge för uthyrning, alla med sin speciella karaktär så välj den som passar bäst för just ert möte eller konferens. Lokalerna är modernt utrustade och hela flygplatsen har fritt wifi. Parkering ingår i konferenshyran och du får ett tillfälligt parkeringstillstånd av personalen på plats.

Vingen

Vingen ligger i terminalbyggnaden, en trappa upp från ankomsthallen. En ljus och rymlig lokal möblerad med styrelsebord och plats för 20 personer. Vi kan enkelt möblera om denna lokal efter ditt önskemål om annan sittning önskas.

Cockpit

Cockpit ligger i terminalbyggnaden en trappa upp från ankomsthallen. Här finns det 8 fåtöljer med bord som passar perfekt för ett avslappnat möte, en intervju eller för en träff med resesällskapet innan flygningen med något gott att äta och dricka.

Tornet

Tornet finns i flygledartornet på Valhall Park, drygt 6 km från flygplatsterminalen. En ljus lokal med plats för 12 personer och en fantastisk utsikt över hela flygplatsområdet och bygden. Önskar ni se hur flygledarna arbetar en våning upp ställer vi fråga om det finns möjlighet att komma upp och titta. En minst sagt annorlunda mötesplats. Det finns gratis parkering i anslutning till flygledartornet.

Mat och dryck

I dagskonferens på flygplatsen ingår det lokal, förmiddagsfika med kaffe, te och smörgås, lunch samt eftermiddagsfika med kaffe, te och en god kaka. Vatten och frukt ingår alltid när du bokar konferens.

Arrangemang

Vi på Ängelholm Helsingborg Airport hjälper gärna till med andra typer av arrangemang såsom rundvandringar på flygplatsen där ni får se hur vi arbetar bakom kulisserna eller varför inte en födelsedagsfika med familjen innan avresa till någon av våra destinationer. Vi är öppna för förslag så tveka inte att kontakta oss!

Boka

För offert och bokning av konferens eller event kontakta oss på 0431-48 45 13 eller på passagerarservice@aghairport.se

Dela med